подпетих си душата
и запалих небето
(хърка денем и нощем,
до побъркване)
ръждясалите панти
на сърцето
пролайват ог скука
(абракадабра,
сим салабим)
а мислех че няма нищо
по-интересно от това
да си дете
© Десислава Атанасова Всички права запазени