ПОЕТ
Очарован от потока на словата
се потапяш в него – плахо или смело.
И течението скоро те понася
неотменно, неотклонно... Накъде ли?
Покрай теб минават чувства и сезони,
звуци и картини – без край и начало...
Нещо те докосва, в стих го пресъздаваш.
После идва следващ порив... Докога ли?
© Атанас Димитров Всички права запазени