"Език мой,
враг мой !"
Езикът, който учехме като хлапета,
опорочен днес от "млади интелекти",
използват безогледно и не само в „нета”
всякакви съвременни "герои и субекти".
© Петър Петров Всички права запазени
Пружината на часовника доста остаря, но поне спомените все още са "пресни" ...
Поздрави !