Очаквам, скъпи, да се върнеш.
Горя от страст, кръвта лудее
и тръпки - пеперуди пърхат -
подгряват същността ми и копнея.
На телефона изкусително ще мъркам,
докато ухото ти от мен загрее.
А върнеш ли се, в теб ще се притисна,
в екстаз от чувства ще се слея.
Насладата ще я превърна в блаженство,
защото тайната ще съм узнала -
от хватката студена на еднообразието
така интимността ни се освобождава.
И по-устойчиви ще бъдем двама
срещу трусовете неизбежни на живота.
Защото важното е не какво си казваме,
а начинът, по който дръзваме да кажем.
© Петя Кръстева Всички права запазени
Дано се водим от това в живота.
Поздрав и усмивка.