Поисках да докосна небето,
да пипна звездите с треперещи пръсти.
Поисках да седна до Луната,
за да не е сама като мен, горката.
Поисках отново да обичам,
поисках го и срещнах теб.
И се плисна дъжд от небето,
и то дори заплака с мен.
Оказа се, че пак е грешка,
оказа се, че ти си друг.
Поисках да открадна любовта ти,
но останах пак само сянка на Луната.
04.04.2009
За Fly
© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени