Тя идва, но усещаш ли я ти?
Тя слиза от небесните простори
и всяко стръкче почва да цъфти,
със странни думи нещо ти говори.
В косите ти се раждат ветрове,
в кръвтав ти пеят сини водопади...
И нещо необятно те зове–
към изгрева на първата ти младост
© Елица Ангелова Всички права запазени
Нищо не е по-силно от нея, Любовта!
Поздравления!