Вятърът нежен вее леко,
кротко докосва земята,
времето е приятно и меко,
чезнат облаците в синевата.
Днес аз съм бодър, весел,
природата ме облагородява,
животът може да е песен,
ако в теб доброто побеждава!
© Георги Всички права запазени