Нека се пречистим от греха,
Витлеемската звезда да грее,
да го няма в душите ни страха,
любовта сред нас да надделее,
нека в светло бъдеще да живеем,
злоба, завист и тъга да забравим,
с вяра сред трудностите да успеем,
ближния в беда нека не оставим,
нека Бог ни пази в Новата година,
да има ред и правда, не беззакония,
нека няма войни в нашата родина,
нека живеем здрави и в хармония!
© Георги Всички права запазени