Може би
не всичко е случайно.
И може би живота твой
в ръце ще вземе утре някой друг.
Ако позволиш да бъдеш никой - давай!
... Но запомни -
вероятната случайност
сама да бъдеш себе си до някой друг
е също толкова възможна.
... и този някой и той да бъде себе си...
Да се разбирате почти идеално,
да се усмихвате почти постоянно
и да се държите за ръце!
© Станка Георгиева Всички права запазени