9.01.2013 г., 19:31 ч.

Пожелание за Рожден Ден 2 

  Поезия » Друга
940 0 0

На този светъл ден роди се ти,

желаем ти сбъдване на всичките мечти

и ако мечтите се забавят, не тъжи,

имаш нас, приятели добри,

да те подкрепят в трудни дни!

© Гадна Твар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??