6.01.2013 г., 15:22 ч.

Пожелание за Рожден Ден 

  Поезия » Друга
1153 0 4

Няма да ти пожелая вечност,

защото все някога ще останеш сам!

Ще ти пожелая безкрайно щастие и любов

- те винаги не стигат.

Също здраве и късмет

и много дечица в  комплект!

© Гадна Твар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??