Първи, втори, трети...
толкова мъртви поети
стихови не изпети
Четвърти, пети, шести...
запалени свещи
сълзи горещи
Седми, осми, девети...
поглед нагоре
молим се
нека пътят Ви свети
Десети...
припевът свърши
без прошки невзети
неизказани куплети.
Десети?
ДЕСЕТИ!
Къде са първи, втори и трети?
/2020.12.31 Десети!/
© Красимир Георгиев Всички права запазени