Докосната от обич,
докосната от болката в света,
полита многоцветна,
земна, моята божествена душа...
Сред пошлост, завист и мрак,
ураган от чувства и правда чиста,
политам пак над злини,
постилам пътека от дела добри...
© Елена Калчева Всички права запазени