***
Ще полудееш
Няма друг начин
Ще полудяваш по малко
бавно и с големи мъки
ще полудяваш
за очите му, гласа,
пръстите, аромата,
за малкото пъти,
които те докосваше,
за нацупената му физиономия,
усмивката му.
На фази е тази болест,
когато осъзнаеш лудостта си
ще кажеш:
– Не полудях напразно.
© Султан Ангелов - DESTUR Всички права запазени