Сърцето му е гробище
за такива като мен.
Раздялата е възкресение,
ако си достатъчно смел
да вярваш в разлюбване,
дори част от теб да лежи
под два метра бутилки
и неподарени рози.
Прилича на влюбване
моето връщане
в света на ръцете му,
но всъщност е помен
за всичко изгубено в мен...
© Мадлен Аспарухова Всички права запазени