22.08.2024 г., 21:55 ч.

Помислих 

  Поезия » Философска
124 3 4

Помислих си, че няма други хора,

които да са странни като мен.

Помислих, че животът е огромен;

че нямам сила да го понеса добре.

 

Помислих, че изпитвам лоши чувства,

над тях че нямам никакъв контрол.

Помислих, че животът е изкуство,

а аз – артист, потеглил на гастрол.

 

Помислих, че светът си го измисляш

и всичко ми се случва все насън.

Помислих си, че нямам задни мисли

и... задна мисъл вирна крак навън.

 

Помислих си, че падам като в бездна.

Помислих си, че нямам парашут.

Помислих си, че чувам птича песен.

Помислих... и се върнах в своя път.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??