9.06.2010 г., 21:47 ч.

Понякога 

  Поезия » Любовна
522 0 0

Понякога, когато съм сама - плача,

но така, че никой да не разбере.

Понякога се връщам в миналото
и се моля времето да спре.

 

Понякога се чувствам унищожена,
но пред хората съм толкова студена.
Понякога съм крехка и сломена,
но за всички - необикновена.

Понякога се усмихвам, а ми се плаче
и болката приспивам като кърмаче.
Понякога сърцето си едва събирам

и самотата едва не ме убива.

Понякога те виждам и боли,

но някак се усмихвам,

за да не видиш ти,

че понякога още те обичам!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??