9.06.2010 г., 23:06 ч.

Понякога... 

  Поезия » Друга
1143 1 11

Понякога съм болка неизплакана,
попила в тишината на сърцето,
понякога съм цветето повяхнало
неполивано... обрулено от ветровете.

Понякога сълза съм заискряла
в зениците, от мъката попарени,
понякога съм дума онемяла
във устните от зла ръка ударени.

Понякога съм песен неизпята -
започната, но още недовършена,
понякога съм цяла в стих излята
като въздишка плаха и прекършена.

Понякога съм любовта изгряла,
но просто непоета и отблъсната,
понякога съм и парче от цялото,
което никога не е потърсено.

© Паула Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??