Понякога се пише са любов, но чувствата отсъстват.
И се усеща липсата на зов в словесното прекръстване.
Тя, любовта, извира между думите, когато съществува.
Не зная как, но другояче струните звънят от всяка дума.
Останалото, позата, усеща се и просто обич няма.
Метафори кълнят, отцеждат се в словесната измама.
Аделина Колева
© Аделина Колева Всички права запазени