Болката не свършва, просто свикнах с нея...
Не зная защо, но се чуствам сама,
зобиколена съм от хора, а чуствам адска пустота.
Усмихвам се, докато душата плаче.
Слагам маска на щастливец...
Заблуждавам всички, но не и мен,
защото само аз зная колко болка събрала се е в мен.
Мислех си, че всичко ще е вечно,
мислех, че светът е само наш,
но явно сам грешала
и предадена се чуствам пак.
За мен ти бе всичко,
И слънцето, и вятъра,
и щастие, и болка,
ти бе моята съдба.
Е, да, но всичко свърши,
сама разбрах, че всичко се върти,
ако днес си щастлив,
утре болката над теб ще бди.
И всичко вече ми е безразлично,
светът за мен не е красив.
И нищо днес не може да ме трогне,
и никой веч не ще ме нарани.
Стена градя и крия се зад нея,
а всеки мисли, че искренно се смея...
И когато спомняш си за мен,
погледни как навън започва да вали,
вали тъй, както капеха
от моите очи сълзи.
Повярвай ми, понякога и мракът е красив.
© Люби Бурдева Всички права запазени