Понякога съм луда, луда до отричане.
Докоснеш ли ме, може да те заразя...
Такава съм...! На себе си приличам,
сърцето ми е бряг, душата ми - вълна.
Понякога съм луда, луда за обичане.
В забрава нежна тихо ще те покоря.
И всяка мисъл от тялото събличам,
за да мога с тебе пак да се родя.
© Сияна Георгиева Всички права запазени
Прекрасна лудост !