Сънят ми твоя образ мил рисува
с неописуем стил и лекота.
Преливат се нюанси в красота
и нежността ти цялата танцува.
Наслада е... Изкуството-мечта
отвъд реалностите съществува
и искреният дух безспир жадува
съвършенството на любовта.
Бленувам те. Вълшебството го има.
Наяве и насън за мен си жар
и обичта ми е неугасима.
Да те наричам " Муза" и " Любима"
е съдба, и истина, и дар...
Портите отваряш на Ищар.
© Асенчо Грудев Всички права запазени