Порязах си тъгата
с остра радост.
Превързах я
със закъсняло минало.
Разрязах бъдещето,
вярата
на късчета
шарени мигове.
Отрязах мислите,
за да е светло
и за да виждам
как преливат чувствата.
Прерязах,
разрязах,
отрязах,
докато истината кърпех…
© Веселка Стойнева Всички права запазени