Посланието на поета
Поезията струи
от моите ръце
и чака само ти
да трепнеш -
твоето сърце
да литне към простори нови
и да забравиш режещия звук
на старите, ръждивите окови.
Да осъзнаеш, че си тук,
сега, за малко -
и не случайно, а със цел.
Да се научиш,
поне малко
в мечтата си да бъдеш смел.
Тогава ще си нов и чист,
душата ти ще се запали,
ще видиш хоризонт лъчист
и благодат, тъй щедро Дали.
© Нико Ников Всички права запазени
Поздрав от мен!