Кафе с мляко, плаж, море.
Слънце, пясък и мечти.
Тихи прелестни вълни.
Вятър гали моите коси.
Златен пясък в нозете.
Слънчев лъч напира.
Шезлонг, чадър,
рибка и студена бира.
Последен ден- релакс,
смях, забава, любими нещица.
Дискотека, танци, караоке.
Бяло вино, щур купон.
Една усмивка, топлина.
Страхотна вечер.
Какво по- хубаво от това,
да бъдеш щастлив и весел.
© С. П. Всички права запазени