24.02.2008 г., 15:48 ч.

Последната цигара 

  Поезия » Друга
767 0 4
 

Последната цигара

 

Последната цигара догоря

и филтърът и бавно тлее.

Излъчва неподправена воня,

тъй както само тя умее.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??