4.10.2014 г., 20:58 ч.

Последни мисли 

  Поезия » Любовна
702 0 0

Стон, потънал в спомени лъжливи.
Глас, осветяващ тъмнината.
Вик, нечут от болка полужива.
Зов, бродещ в сянката на самотата.

 

Миг, заровен в дните избледнели.
Ден, зачеркнат в забрава.
Месец, загубен в косите посивели.
Година, замръзнала в студенина корава.

 

Живот, изпълнен с омраза.
Надежда, удавена в мъка.
Любов, прогнила от проказа.
Смърт, вследствие на тежката разлъка.

© Веселин Джуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??