В тиха стара къща
спомен се завръща -
с вироглаво детство -
истинско вълшебство!
Нищо не си тръгва
и денят не мръква -
песни, смях и глъчка!
Боб на гърне къкри,
свети жарък въглен,
с приказки осъмнал -
в тази тиха къща -
нещо се завръща...
© Мариола Томова Всички права запазени