Благословен с късмет щастлив бъди,
с криле непобедими високо лети,
любов и доброта в сърцето ти да пее,
красиво сбъдване в живота да грее.
Мечтите си смело винаги следвай,
и никога назад ти не поглеждай,
колелото на живота ни земен помни,
винаги от пармак на пармак се върти,
дори когато тъмен облак в очите вали,
пак слънчева дъга след него блести.
Не купувай чадър от лъскави лъжи,
с бяла истина бяло сбъдване сътвори,
красив мир нека бъде името ти,
без войни,с добро всяко зло победи,
нетленно щастие в дните твои да пее,
усмихнато небе в очите винаги да грее,
не се предавай никога, себе си ти бъди,
всеки тъмен залез в светъл изгрев превърни.
© Кръстина Тодорова Всички права запазени