Красива принцеса, обичлива, засмяна,
вълшебно щастие си за татко и мама,
като слънце грееш в живота ни ти,
и озаряваш светло всички наши дни.
Нека щедро Бог съдбата ти благослови,
със здраве, дълголетие и непобедими мечти,
с мъдрост тъмните облаци да побеждаваш,
все напред да вървиш, никога да не се предаваш.
Любовта и истината в темели бели да вградиш,
с криле от слънце победно и високо да летиш,
да отключиш на щастливото сбъдване вратата,
и на клопките на живота да победиш смело лъжата.
Но не забравяй, винаги ти знай и винаги помни,
за да сбъднеш и най-невъзможните свои мечти,
ортак на лъскаво криво огледало никога не ставай,
с бяла истина всяко зло дръзко побеждавай.
© Кръстина Тодорова Всички права запазени