25.09.2021 г., 9:38 ч.  

Посвещавам на внучката ми Кристиана 

  Поезия » Друга
261 0 0

С вълшебна радост ти ни дари,
и нека Бог да те благослови,
със здраве, щастие и красота,
да блестиш с успехи, ум и доброта.
Любовта в сърцето ти да пее,
усмихнато небе над теб да грее,
топлина и радост щедро да даряваш,
с бяла прошка враг да побеждаваш.
Светлината в слънчевите ти очи,
тъмна зима и облачен лед да топи,
в съдбата твоя сбъдване да тича,
щастливият късмет да те обича.
Потомка на славен тракийски род,
достойна да си за него до гроб,
в делата ти само слънце да има,
да обичаш винаги своята Родина.
От Вярата, Надеждата и Любовта,
вълшебни мостове да изградиш,
честта и силата на истинска жена,
в темели бели здраво да вградиш,
като житен клас да бъдеш голяма,
да се гордеят с теб татко и мама. 

 


.
 

 

 

 

 

 

.

© Кръстина Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??