Гледай всяко цъфнало дърво
със възторга пръв...или последен!
Всеки миг е светло тържество.
И е първа и последна всяка пролет.
Гледай със очи на гост
този свят с любов създаден!
Чудото във всяко същество познай!
И открий магията на мирозданието!
© Нина Сименова Всички права запазени
и топло те прегръщам с обич..