И там, където радостта се крие,
четири очи ще се погледнат
и ще разберат, че те света ще сътворят.
Неразделни завинаги ще бъдат две души...
А аз твойта светлина ще гледам отстрани,
с усмивка на лице,
че оставила съм те в сигурни ръце.
© Кори Кръстева Всички права запазени