... когато
се страхуваш
от високото -
не се опитвай
да летиш.
Недей посяга
и към тръвната,
че дивите пчели
не ще простят
на този,
що не е
готов
меда им
да опита.
Когато
се страхуваш
от въпросите -
не се опитвай
да им отговаряш.
Литнах
и посегнах...
... после...
сам
си отговорих.
11.09.2011
© ВикМарк Всички права запазени