Аз съм поточе.
Тя ме заточи.
Стана ми топло.
... нейният вопъл.
Аз й разказвам.
Тя забелязва.
Аз утолявам.
Тя причинява.
Аз получавам.
Тя замълчава.
Аз се разпадам.
Тя се разраства.
Аз продължавам.
Тя устоява.
Аз съм река...
и Тя ме позна.
© Любомира Всички права запазени