18.02.2015 г., 15:24 ч.

Поточето на любовта 

  Поезия » Любовна
406 0 0

Тихо поточето на любовта шумоли.

Но ти сякаш каза ми:"За него не ме моли."

Без теб как страдая

по път, на който не виждам края.

 

И аз, уви, не знам

що ме чака там.

И розата в сърцето ми увяхна,

макар да си тъй прекрасна.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??