Забрави,
че има интересен филм след новините.
Целуни ме,
когато слънцето залязва зад брезите.
Поведи ме,
с палава усмивка на вълшебно пътешествие.
Без багаж.
Забрави за вещите.
И какво като
посребрели са косите ни?
Ще се къпем
двамата, както някога във вълните.
Ще се топлим
от пламъка на другия в зениците.
И ще литнем
после на седмото небе, като птиците...
© Ирен Всички права запазени