Повярвай, никак не е лесно
достойнството да съхраниш,
тъгата да превръщаш в песен,
криле загубил, да летиш,
надеждата да не угасва,
дори в душата да вали,
живота - този миг прекрасен
в поезия да претвориш...
© Вилдан Сефер Всички права запазени