Контактът вкопчен във стената
ме гледа щепселно от упор,
а погледът ми леко посивял,
потъва във отблясъците на бакелита бял.
Така минута след минута, час след час
овладеният графит възкресява върху листа
профил, полупрофил и анфас…
19.01.2018 г.
© Константин Корадов Всички права запазени