И пада мрак, звезди се стапят,
тишина звъни отвред...
Само тишина спасява ни
от външния илюзорен, но жесток свят...
И благодарим на тишината,
и благодарим на празнотата –
за толкоз хора непозната...
За нас е тя самата благодат!
© Есфир Асфар Всички права запазени