Гори ли пламък във сърцето?
Прелива ли умът от чистота?
Събуди ли се в теб детето?
Усети ли Божествена искра?
Разлистили ли се в теб надежда,
разцъфна ли във теб сълза,
отронена от твойта нежност,
за да пречистиш нечия душа?
Видя ли истинско вълшебство,
помилвана от теб съдба,
усети ли енергиите в съседство,
родили се от твойта доброта?
© Неземна Всички права запазени