Преболяха горчиви думи,
сълзите безпътно разпиляха,
сами очите гледат себе си
в една изпадачна утайка.
Позагрубяла, ледена стоя
а огледалото се мръщи...
Аз ли бях, или не бях
щастлива, нещастна, луда.
Днес стоя без минало
само белези оставило...
Дали личат, или не личат,
а бях,
бях,
бях
... днес дали Съм?
© Дива Самодива Всички права запазени