Ти продаде свойта обич свята
за къщи, вили и пари.
Избяга от битка, скри се в дупка,
съща мишка стана ти.
И какво накрая се получи?
Загуби своите мечти...
И Дориян Грей тъй се продаде
за вечна младост, красота,
но в замяна загуби своята вечна Душа
и оказа се в тъма...
И моля те сега, върни си своята Душа -
няма тя цена,
родена да живее на свобода!
© Есфир Асфар Всички права запазени
щото Тя откъсна не друго , а ябълкатА!
Защо пишете тези нещааааа?!