Преди снега...
Преди да завали
бе Пролет -
онази дето всичко разцъфтява.
После лятото -
зелената забава…
Преди да завали
бе есен -
есен, във която се прощава…
А после заваля
и трупа,
трупа от тогава…
© Радка Миндова Всички права запазени