Макар така несъвършен,
светът не спира да се движи
и бели, черни, руси, рижи
мълвят въпроса съкровен.
И моят стих, с любов стъкмен,
към него ред по ред се ниже,
макар така несъвършен.
В тоз час от Бог благословен
със "да" ме направи по-ближен;
да слеем днес надежди, грижи.
Ще се омъжиш ли за мен,
макар така несъвършен?
;)
© Тошко Всички права запазени