30.06.2019 г., 2:05 ч.

Предмет 

  Поезия » Друга
427 0 0

— При все че като

на неодушевен на

теб гледат предмет,

 

казвай им „Привет!“  — даде

Любовта своя съвет...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??