Предначертано
Да беше буря,
щях да намеря нейде
стряха да се скрия.
Да беше грях,
в сълзи от прошка
щях да го отмия.
Такава непонятност,
дори душата си да дам,
не ще надвия.
Веднъж те гали,
друг път те кълне.
По-силно е от всичко. - Орисия!
© Светла Асенова Всички права запазени