Светът е илюзорен и е още нещо...
Трамплин е към отвъдното...
Отскок е до небесното,
където само птиците,
прекрачват тънки граници,
далече, далече от хаоса
и безОтговорните мечтания,
но близо, по-близо до слънчева
надежда за нас заискряла...
С гротескни и огледални
извивки е над главите ни...
И си играе животът земен,
с нас - най-простосмъртните,
и ни държи на разстояние,
със своята поука и разруха.
© Мариола Томова Всички права запазени
Поздрави, Мариола!