Бленувайки те, да - в съня
прекрасна муза пак си ти.
Любовен стих ще съчиня
бленувайки те, да - в съня.
И утре с твоя лик денят
по- светъл ще е от преди.
Бленувайки те, да - в съня
прекрасна муза пак си ти.
© Асенчо Грудев Всички права запазени