ПРЕЛЕТНА ПТИЦА
Имам душа като прелетна птица,
но не отлитам на юг.
Гледам нагоре към дългата жица
и не помръдвам от тук.
Сякаш съм вързана, с камък на шия.
Сякаш забита – стоя…
Птицата прелетна в мене е скрита -
някога пак ще летя!
08.12.2013 г.
© Вили Димитрова Всички права запазени